Sveto pismo

Otkrijte neprocjenjivo blago Biblije, Knjige nad knjigama, na različitim jezicima, različitog formata. Luksuzni povez u koži različite boje, šiven tvrd povez.


 

Put Hristu

Ova knjiga usmjerava na Isusa kao na Jedinog koji može da zadovolji potrebe ljudskog bića, a korake onog koji sumnja i koji se spotiče uputi na „put mira“.

 Autor: Elen G. Vajt


 

Čežnja vekova

»Čežnja vekova« je poklon svakoj osobi koja voli dobru knjigu. Ova knjiga zaslužuje značajno mijesto među mnogima koje su do sada napisane, jer kao retko koja opisuje požrtvovanost, ljubav, pravdu i mudrost koju je svet mogao da vidi u životu i rečima Isusa Hrista.

 Autor: Elen G. Vajt


 

Velika borba

Svijet u kojem živimo postoji i djeluje u vremenu koje je opterećeno i rastrzano krizama različitih karaktera i intenziteta. Knjiga »Velika borba« pristupa ovom pitanju vrlo ozbiljno i vrlo argumentovano, tražeći u istorijskim izvorima korijene te globalne krize. Zato je ova knjiga tokom svoje duge istorije stekla nepovrediv autoritet duhovnog djela, koje svoju vrijednost i trajnost čvrsto ukorenjuje u Bibliji.

 Autor: Elen G. Vajt


 

Najbogatiji pećinski čovek

Istinita životna priča o tinejdžeru čiji je otac bio milioner, a on uživao drogu, tukao se i razmišljao o samoubistvu. Počeo je da živi u pećini, a hranio se otpacima koje je pronašao u kantama za smeće. Tada je pronašao Bibliju i ono što je uslijedilo može se opisati samo kao čudo.

 Autor: Merilin Tuker


 

Čovek koga nisu mogli da ubiju

Čovek koga nisu mogli da ubiju je potresna priča o vjeri i čudesnom oslobođenju koje se dogodilo u Kini na vrhuncu kulturne revolucije. Nepokolebljiva hrabrost gospodina Vonga kojom se opredijelio za Spasitelja i čuda koja su spasila njegov život, pokrenuće vas da vjerujete u Boga koji je veći od svakog problema ili okolnosti.

 Autor: Stenli Maksvel


 

Sutra počinje danas

Knjiga „Sutra počinje danas“ stekla je najširi čitalački krug u brojnim zemljama širom svjeta. Pisac odgovara na pitanja kako ostvariti sve mogućnosti u raznim sferama života. Ako se trudimo da sada živimo najboljim životom i sada budemo ljudi dobre volje, onda nije potrebno da brinemo o tome da li ćemo biti takvi i u budućnosti. Izaberite sada samo ono što je najbolje!

 Autor: Alf Lone


 

Misli slobodno

Ovo je knjigа o dаvаnju nаjboljeg što imаmo i posebno o tome dа činimo što možemo u pomаgаnju drugimа. Ovа knjigа bi se moglа nаzvаti i knjigom o izvаnrednosti ili o posvećenju. To je tаkođe knjigа o ljudimа koji su dаli sve od sebe i koji misle slobodno.

 Autor: Ben Karson


 

Ukusno i zdravo

Recepti iz ove knjige mogu se preporučiti u slučaju više od 150 bolesti. Razvrstani su prema organima ili djelovima tijela na koje najpovoljnije utiču. Dr Pamplona-Rodžer, doktor medicine, istraživač i pisac poznat po svom iskustvu, zajedno sa dr Ester Malaheterabijom, pažljivo analizira sastav i nutritivnu, preventivnu i ljekovitu vrijednost svakog recepta.

 250 recepata za 150 zdravstvenih problema


Uživajte zdrav život

S obzirom da smo ono što jedemo, veoma je važno da saznamo šta nam ova knjiga na veoma ilustrativan i jednostavan način omogućava da saznamo kako ishrana utiče na naše zdravlje, kao i šta se krije pod velom tajne u ishrani dugovječnih naroda.

 Autor: Dr Georges Pamplona Roger

 

 

 


 

 Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem Kontakt-a!